Loopbaanspreekuur

Loopbaanadvies, nu ook online: welkom bij Wende Werkt

Loopbaanbegeleiding en carrière advies

Er zijn weinig dingen waar je meer tijd in steekt dan in je werk: tussen het begin en het einde van je loopbaan werk je zo’n 70.000 uur! Dan wil je dat je werk uitdagend is, je er voldoening uithaalt en dat je met plezier naar je werk gaat?

Maar wat doe je als dit niet zo is? Wanneer je het gevoel hebt dat je werk of de organisatie waar je werkt, niet bij je past? Of wanneer je ontslagen wordt?

Bij ons kun je iedere week terecht met vragen rondom je baan en carrière, ontslag, solliciteren, loopbaanontwikkeling en re-integratie. Tijdens het spreekuur staat de loopbaanadviseur van Wende Werkt voor jou klaar om jouw vragen te beantwoorden en je problemen rondom werk met je te bespreken. Het loopbaan spreekuur is kosteloos en vrijblijvend, iedereen is welkom!

  • Tijdens het loopbaan en carrière inloopspreekuur kun je terecht met vragen zoals:
  • Help, ik word ontslagen! Heb ik recht op een transitievergoeding? Wat houdt een outplacementtraject in?
  • Welke baan past bij mij? Kan een beroepskeuzeonderzoek mij verder helpen? Over welke competenties beschik ik?
  • Ik ben vastgelopen in mijn werk, wat nu? Zou een loopbaancoach mij verder kunnen helpen?
  • Werk zoeken… Hoe versla ik andere sollicitanten en hoe maak ik een goed CV en unieke sollicitatiebrief?
  • Hoe kom ik aan het werk? Waar vind ik vacatures?
  • Ik heb moeite om voor mijzelf op te komen en beschik over weinig zelfvertrouwen. Hoe word ik assertiever?
  • Voor wie is het loopbaan en carrière inloopspreekuur?

Het inloopspreekuur is bedoeld voor iedereen met vragen en problemen rondom loopbaan, werk en carrière. Zowel werknemers, mensen die met ontslag worden bedreigd, mensen uitgevallen door ziekte en werkzoekenden zijn welkom. Er zijn geen kosten of verplichtingen aan verbonden.

Spreekuur

Door de Covid maatregelen is het fysieke loopbaanspreekuur beperkt beschikbaar. Daarom bieden we nu ook de online mogelijkheid aan: via videobellen of telefonisch.

Iedere dinsdag tussen 16.00 en 17.00 uur zit de loopbaanadviseur van Wende Werkt voor jou gereed om je vragen te beantwoorden.

In overleg is een fysieke afspraak ook mogelijk  adres: Industrieweg 1 bij BMP te Vlissingen

Aanmelden

Het spreekuur is vrijblijvend, vrij toegankelijk en kosteloos. Je kunt jezelf ervoor aanmelden door een e-mail te sturen aan de loopbaanadviseur van Wende Werkt: anina@wende.nl. Vermeld in je e-mail de datum en of je online of een fysieke afspraak wilt.