Waarom Wende

Waarom Wende Werkt

Voor u persoonlijk

Al meer dan 15 jaar is Wende Werkt voor werkgevers en werknemers een sterke regionale partner in Zeeland en West-Brabant. We hebben alle kennis en kunde in huis als het gaat om werk en carrière.
De aanpak van Wende Werkt is persoonlijk, resultaatgericht en deskundig.

Wende Werkt is specialist in:

  • Outplacement (van werk-naar-werk)
  • Re-integratie tweede spoor
  • Loopbaanbegeleiding en carrière advies
  • Arbeidsdeskundig advies
  • Assessment
  • Jobcoaching
  • Assertiviteit en persoonlijke effectiviteit

Door het inschakelen van Wende Werkt, haalt u kennis en kunde in huis. Wende Werkt beschikt over de expertise van geregistreerde (job)coaches, trainer, jobhunter, loopbaanadviseurs, arbeidspsycholoog, arbeidsdeskundige en werkt nauw samen met bedrijfsartsen en arbeidsjuristen. Wende Werkt beschikt over diverse keurmerken en certificeringen en onze medewerkers zijn aangesloten bij beroepsverenigingen.

Waarom kiezen voor Wende Werkt?

Persoonlijk
Wende Werkt denkt graag met u mee en helpt u graag verder op weg. Onze aanpak is vooral enthousiast, betrokken en transparant. Wij richten ons op uw perspectief en de focus ligt op het benutten van kansen en talenten. Onze persoonlijke aanpak maakt mede dat we een uitgebreid netwerkt hebben opgebouwd in Zeeland en Brabant. We zetten in op samenwerking en het benutten van elkaars krachten.

Deskundig
Door het inschakelen van Wende Werkt, haalt u kennis en kunde in huis. Wij zijn expert en specialist op het gebied van werk en carrière. Wij ondersteunen bij uiteenlopende werk gerelateerde vraagstukken die vaak complex zijn en extra tijd, kennis of aandacht vergen. U kunt rekenen op de jarenlange ervaring en expertise van Wende.

Maatwerk
Ieder vraagstuk is anders en iedere persoon is uniek. Onze dienstverlening is dan ook maatwerk en wordt op basis van uw vraag samengesteld. Wende Werkt biedt passende, innovatieve en werkbare oplossingen. De dienstverlening van Wende wordt zowel persoonlijk als via e-coaching aangeboden.

Resultaat
Wij denken in oplossingen en mogelijkheden. Onze praktische werkwijze is gericht op resultaat. Geen ellenlange trajecten, maar actie. Door onze resultaatgerichte manier van werken en onze nuchtere en praktische kijk zijn onze opdrachtgevers tevreden en trajecten succesvol.