Loopbaanonderzoek

Loopbaanonderzoek: Een betrouwbaar onderzoek naar carrière stappen en studiemogelijkheden

Het startpunt van je (verdere) carrière

Welke keuzes maak jij tijdens je carrière? Heb je al een aantal banen geprobeerd? Ben je dé baan nog steeds aan het zoeken of heb je twijfels welk beroep of studie het beste bij je past? Doe dan eens een loopbaanonderzoek bij Wende Werkt. Het biedt je de mogelijkheid om eens goed naar jezelf te kijken. Wat past nu werkelijk bij je? Welke beroepen, studies en werkvelden sluiten goed aan op jouw drijfveren? Wende Werkt laat zien welke opties er voor je zijn door te kijken naar wie je bent, wat je wil en wat je kunt.

Een loopbaanonderzoek van Wende Werkt geeft een eerlijk en helder inzicht waar je staat en waar je kansen liggen. Wende geeft persoonlijk en objectief antwoord op al je vragen. Dat maakt het nemen van een beslissing een stuk gemakkelijker.

Optie 1: Loopbaanscan

Snel weten waar je staat en ontdekken waar je heen wilt!

Snel en laagdrempelig inzicht in jouw carrière vragen. De Wende Werkt Loopbaanscan is een combinatie van gevalideerde en betrouwbare testen. De scan bestaat uit een online testprogramma en een uitgebreid persoonlijk gesprek met de loopbaancoach over de resultaten en mogelijkheden. Vervolgens ga je zelf aan de slag met de resultaten, formuleert zelfstandig je persoonlijke loopbaanstappen en bepaal je eigen koers.

Samenvattend

 • Intakegesprek om jouw persoonlijke kernvragen te bepalen
 • Online testprogramma met 4 tests
 • Uitgebreide nabespreking (75 minuten) en persoonlijke rapportage met ontwikkeltips
 • Je gaat vervolgens zelfstandig je koers uitstippelen en stappen nemen
 • Doorlooptijd ongeveer 2 tot 3 weken

Kosten van de loopbaanscan

Wende Werkt hanteert een aantrekkelijk tarief voor particuliere klanten en biedt de loopbaanscan aan voor € 335,- (inclusief BTW). Voor bedrijven hanteren wij aangepaste tarieven. De kosten van het loopbaanonderzoek bedragen € 410,- (exclusief BTW).

Optie 2: Uitgebreid Loopbaanonderzoek (beroepskeuze en studiekeuze)

Een persoonlijk en uitgebreid actieplan waarmee je concrete loopbaanstappen gaat zetten

Het uitgebreide loopbaanonderzoek biedt de mogelijkheid uitvoerig en kritisch naar je loopbaan te kijken. Wat past nou eigenlijk werkelijk bij je? Welke beroepen en werkvelden sluiten aan op jouw kwaliteiten en drijfveren?

Samenvattend

 • Intakegesprek om persoonlijke carrière vragen te bepalen en werkhistorie te bespreken
 • Online (op maat) testprogramma bestaande uit diverse gevalideerde en betrouwbare tests
 • Uitgebreide nabespreking van de testresultaten met arbeidspsycholoog NIP (duur 75 minuten)
 • Persoonlijke adviesopdrachten waarmee je thuis aan de slag gaat en gerichte loopbaanstappen gaat zetten
 • Loopbaan advies gesprek (duur 75 minuten per gesprek)
 • Adviesrapportage met testresultaten, tips en beantwoording van jouw persoonlijke carrière vragen
 • Doorlooptijd ongeveer 6 tot 8 weken

Kosten van het uitgebreide loopbaanonderzoek (beroepskeuze en studiekeuze)

Wende Werkt hanteert een aantrekkelijk tarief voor particuliere klanten en biedt het uitgebreide onderzoek aan voor € 695,- (inclusief BTW). Voor bedrijven hanteren wij aangepaste tarieven. De kosten van het loopbaanonderzoek bedragen € 825,- (exclusief BTW).

Contact met Wende Werkt

Behoefte aan inzicht in je carrière, passie en loopbaanmogelijkheden? Behoefte aan een gedegen onderzoek? Neem contact op met de loopbaanadviseurs van Wende Werkt en maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Diverse spreeklocaties in Zeeland en Brabant zoals in Roosendaal, Bergen op Zoom, Middelburg en Goes.