Werken aan meer veerkracht

veerkracht training

Samen veerkrachtig vooruit, samen werken aan het verhogen van je veerkracht

Herken je dit?

Je komt regelmatig uitgeput thuis.
Voor je gevoel is elke dag hetzelfde.
Je mist de daadkracht om echt door te pakken.
Bij tegenslag mis je de veerkracht om je snel te herpakken.
De meeste ochtenden word je niet energiek wakker.

Binnen ons leven krijgen we allemaal wel eens te maken met tegenslag wat ten koste kan gaan van onze bevlogenheid, motivatie en onderlinge verstandhouding met anderen. Deze tegenslagen kunnen ervoor zorgen dat je op het eind van de dag uitgeput thuiskomt. Als je er te lang mee blijft rondlopen kan het je stiekem een bore-out opleveren of je ontwikkelt zelfs depressieve of fysieke klachten
Aan de andere kant zijn er binnen het werkzame ook momenten dat het leven je juist toelacht. Met mooie promoties, goede verdiensten, uitdagende projecten, kan het je zomaar voor de wind gaan. Zo goed zelfs dat je te weinig tijd neemt om je successen te vieren.
Kortom situaties die je gedurende je werk/leven kunt tegenkomen. Om goed en flexibel met deze situaties om te kunnen gaan vraagt om veerkracht. Om veerkracht te verkrijgen en toe te kunnen passen, heb je specifieke inzichten en zelfkennis nodig van je talenten, waarden en valkuilen.

Drie expertises
In ons veerkrachtig vooruit programma laten we je groeien om zo meer persoonlijke leiding te nemen. Je krijgt inzichten en tools waarmee je leert onderhandelen, met jezelf en anderen. Je leert omgaan met tegenslagen en weet hoe je daadkrachtiger kunt gaan doorpakken. Dit kan allemaal positief bijdragen bij het zoeken en vinden van een (nieuwe) baan c.q., functie.
Werkcoach Herbert is met zijn jarenlange ervaring in loopbaanbegeleiding ‘up to date’ in de huidige arbeidsmarkt. Hij is de aangewezen persoon die je kan helpen met het vinden van een baan die bij jou past en met de juiste stappen zetten in je carrière . Doormiddel van coaching brengt hij jouw persoonlijke werkkwaliteiten en werktalenten in kaart, zodat je zorgvuldige overwegingen en beslissingen kunt nemen en zo je talenten optimaal benut.
Vitaliteitsprofessional Peter zet je vitaal en fysiek in beweging met het helpen richting geven van jouw authentieke zelf. Zo leer je hoe je jouw sterke eigenschappen beter kan gaan inzetten. Doordat je energie goed gebruikt en je veerkracht verhoogt kan je beter omgaan met stress.
Jijzelf bent de spil binnen het veerkrachtiger werken en leven. Met de coaching en de aangeleerde nieuwe tools zorgen wij met elkaar ervoor, dat jij zelf de leiding kan nemen over jezelf, waarmee je goed kan handelen in goede en minder goede tijden.

Heb jij ook zo’n gevoel dat je even wat extra power nodig hebt, als een steun in de rug voor terugkeer in je oude functie, voor een nieuwe baan, een andere functie of meer passie in je leven?

Neem dan gerust contact op met:

Herbert Dettingmeijer
via 0118-616121
of herbert@wende.nl

of info@petervanlit.nl

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bewaar delink.